8/A Sınıfı ''IN THE KITCHEN'' Etkinliği

31.10.2019 481

Okulumuz 8/A Sınıfı Öğrencileri Yabancı Dil ( İngilizce )  Dersi 3.Ünite  '' IN THE KITCHEN '' konusu kapsamında sınıf içi etkinliklerle konuyu yaparak, yaşayarak öğrenme modeline uygun işlediler.

İngilizce Öğretmenimiz Perihan KOÇAK  gözetiminde gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilerimiz ünite konusu ile ilgili çalışmaları kendileri yaparak yaşayarak ve aynı zamanda kelime dağarcıklarını geliştirerek eğlenceli bir şekilde uygulamalı olarak gerçekleştirdiler. Konu Mutfak ve Yemek olunca tabiki yapılan etkinliklerin sonunda öğrencilerimiz açlıklarına karşı koyamadılar ve yaptıkları yemekleri yiyerek etkinliği sona erdirdiler.

Böyle eğlenceli ve öğretici bir etkinlikle öğrencilerimizin Yabancı Dil Öğrenme isteklerini artıran İnglizce Öğretmenimiz Perihan KOÇAK ' a teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

25-10-201931-10-2019