Anadolu Medeniyetleri Müzesini ziyaret ettik.

21.12.2018 1388

Okulumuz 6/7.sınıf öğencileri Şehrimiz Ankara dersi kapsamında İlimizde bulunan müzeleri ve turistik yerleri gezmeye devam ediyor. Bu ziyarette durağımız Anadolu Medeniyetleri Müzesi  oldu.

Geçmişten izlerin görüldüğü müzede hem yeni bilgiler öğrenme hem geçmişimizin izlerini tanıma açısından faydalı bir ziyaret gerçekleştirldi. Geçmiş döneme ait bir çok eseri görme imkanı bulan öğrencilerimiz  geziden oldukça memnun kalldılar.

Türk Sanat Müziği dinletisinin de yapıldığı gezimizde ´´ Müzede Müzik ´´ Temasıyla farklı bir etkinliğe de şahit olduk. Müze Müdür Yrd.tarafından müzik dinletisine öğrencilerimiz de davet edildi.Yerli ve Yabancı ziyaretçilerin de yoğun ilgi gösterdiği Müzik dinletisinde keman eşliğinde Çanakkale Türküsünü hep beraber söyledik.Öğrencilerimizin bu farklı etkinlikten oldukça zevk aldıkları görüldü. Müze Müdür Yrd. na çok teşekkür ediyoruz. Gezinin düzenlenmesinde emeği geçen Öğretmenlerimize ve bizlere destek olan okul idaremize de teşekkür ediyoruz.

21-12-201821-12-2018