Okul Müdürümüz Sayın Refik ABAY'ın Veda Mesajı

Okul Müdürümüz Sayın Refik ABAY'ın Veda Mesajı

28.06.2019 731

Okul Müdürümüz Refik ABAY'ın tayininin , Mamak İlçesi Lalahan İlkokulu Okul Müdürlüğüne çıkması nedeniyle yayınlamış olduğu veda mesajı .

28-06-2019

 

SAYGI DEĞER MESAİ ARKADAŞLARIM…..

KIYMETLİ VELİLERİM…

SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİM……….

 

         1991 yılı 22 Ağustos günü Diyarbakır İli Kulp ilçesinde şehit olan Şehidimiz Şener GÜNDEM'in adını alan Okulumuz 1994/1995 Eğitim Öğretim yılında o dönemin İlçe Milli Eğitim Müdürü olan Hasan NALBAT Beyin katkıları ile eğitim-öğretime açılmıştır. İlköğretim Okulu olarak hizmete açılan okulumuz belirli bir süreliğine aynı bina içerisinde İmam Hatip Lisesini de barındırmıştır. 2012 yılı itibariyle İlköğretim Statüsünden İlkokul ve Ortaokula dönüşen okulumuz aynı bina içerinde eğitim öğretimini sürdürmektedir.

 

            Hem İlköğretim Okulu hem de İmam Hatip Lisesi dönemlerinde okulumuzun fiziki gelişimi ve öğrencilerin en iyi şekilde yetişmesinde emeği geçen, Okul Müdürleri  Erol EROL, Saim KUŞ, Muhammer ESER , Hüseyin OMAÇ , Mustafa YILDIRIM  ve Bekir ÇELEBİ Müdürlerimize tüm Müdür Yardımcılarına ve Öğretmenlerimize teşekkürlerimi sunarım.

 

Ayrıca Şehit Şener Gündem İlk/Ortaokuluna 20/09/2010 tarihinde okul müdürü olarak atandığım gün itibariyle   Okulun fiziki gelişimi ve öğrencilerimizin sosyal, kültürel, sportif ve akademik alanlarda başarılarını arttırmak için katkıları olan birlikte çalışmış  olduğum,

              Müdür yardımcılarım Mehmet NALBAT, Serpil UZ ,Recep ERGİN , Erdoğan YILMAZ , Medine UYAR , Oğuzhan EROĞLU ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize ayrıca bize her konuda destek olan Okul Aile Birliğinin tüm başkanları ve üyeleri ile Lalabel Mahallesi Muhtarı ve Azalarına, Öğrencilerim ve Velilerim adına teşekkür eder şükranlarımı sunarım.

 

            Okulumuzdan ayrılmadan önce  Doğal Gaz servis hattı 23 bin TL ödenerek getirilmiş, Öğretmenler odası ve 'Z' kütüphanesinin yapılması  için gerekli yerlere müracaatlar yapılmıştır.Benden sonraki okul yönetiminin bunları takip edip sonlandıracağından şüphem yoktur.

Çalışma arkadaşlarıma, öğrencilerime ve velilerime benden yana Hakkım helal olsun, herhangi bir kimsenin bilmeden istemeyerek kalbini kırıp incittiysem haklarını helal etmesini isterim.

 

Şehit Şener Gündem İlk-Ortaokulu'nda bulunan bütün yönetici, öğretmen ve öğrencilerime bundan sonraki hayatlarında huzur, mutluluk ve başarılar diler herkese saygı ve sevgilerimi sunarım.

28/06/2019

Refik ABAY