Şehit Şener Gündem İlkokulu

Vizyon: Her Öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak , çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmaktır.

Misyon: Büyük düşünebilen ve bunu hayata geçirme çabasında olan insanların mutluluğunu hedeflemiş milli ve manevi kültürünü evrensel değerler içinde koruyup geliştiren bilgiyi etkili ve verimli kullanabilecek dünya çapında bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.

Başarılar:

Saatler: 09: 00. - 14: 40 İlkokul 09: 00. - 15: 35 Ortaokul
Isınma: Kalorifer/Doğalgaz
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler: Öğrencilerimizin yetenek ve isteklerine yönelik sportif etkinliklere katılımları azami derecede sağlanmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: TUBİTAK-4006 Bilim Fuarı Projesine her Eğitim-Öğretim yılında düzenli olarak okulumuz kabul edilmektedir.
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 (312) 864 01 12 05065835649

WEB - https://sehitsenergundemilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Lalabel Mahallesi Çıra Sk. No 2 Elmadağ / ANKARA

Yerleşim Yeri - Lalabel Mahallesi

Adres - Lalabel Mahallesi Çıra Sk. No 2 Elmadağ / ANKARA

Ulaşım Okulumuz Samsun Yolu Kenarında Olup, İlçemizin Ankara´ya Ulaşımı En Kolay Olan Okuludur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezi 35 Km ilçe Merkezi 5 Km